Virksomhedens kasseterminal er besværlig at anvende

Jeg er just blevet ansat i et firma af stor størrelse, hvor jeg mest befinder mig ude på firmaets lager, men herudover i shoppen. Jeg er virkelig begejstret for jobbet, dog skal jeg lige lære at håndtere de mange forskellige slags elektroniske midler, selskabet har. For eksempel har jeg skullet lære at gøre brug af en håndterminal ude på lageret plus shoppens kasseterminal. Den kasseterminal, der er i virksomheden, er vanskeligst at bruge, på grund af at der er en masse knapper. Jeg skal gudskelov ej gøre bruge af den så ofte. Den håndterminal, vi har på arbejdet, er på den anden side glimrende, fordi den hjælper mig med at have styr på alle ordrerne, og så behersker den desuden at scanne varer, således at de noteres på maskinen.

Det er for det meste salgsafdelingen, som bruger det funktionsrige kasseapparat til betjening af vores kunder, men af den grund at de er connectede til min håndterminal, er jeg også nødsaget til at håndtere dem nu og da. Den funktion, som jeg oftest bruger i vores kasseapparat, er oversigten, fordi den kan give mig oversigt over samtlige af mine opgaver og herforuden min virksomheds ordrer, varer og kunder med mere. Endvidere har forretningens kasseapparat funktioner vedrørende mine arbejdstimer samt den løn, som jeg får. Det, som jeg bedst kan lide ved min håndterminal er, at man kan lægge den i lommen og derfor have den med overalt, og herudover kan jeg altid kontrollere de nye ordrer plus indføre dem, jeg har lavet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>