Tagrensning for et tag på et hus

Vand, algeorganismer & mosgræs kan nemt gøre dit tag beskidt. Det vil ikke bare gøre taget afskyeligt at kigge på, det destruerer tilmed et tag. Regnvand kan nemlig gøre, at der bliver fugtigt ikke blot på oversiden, men herforuden på undersiden af tagpladerne, der medfører, at et tag langsommeligt destrueres. En genvej kunne blandt andet være nye tagplader, imidlertid ville det tage lang tid at lave samt være en stor udgift. En forbedring med tagrensning såvel som maling vil bestemt gøre taget ligeså yndigt, og herforuden skal du kun betale under det halve af det nye tag. Et tag, som har fået en tagrensning, er endvidere ligeså hærdet som tag på nybyggeri er.

Der er flere forskellige slags tagbelægning konstrueret af forskellige former for grundmaterialer. Alle slags tag kan udbedres, og stort set alle tag kan klare højtryksspuling. Dette gælder eksempelvis bitumtagpap såvel som tage, som er lavet af stål, der er beskyttet mod rust. Tegltage er skrøbelige og de kan derfor ikke udholde højtryksrensningen, men de kan stadig modtage en algebehandling. Tagpladerne i et virkelig gammelt tag kan eventuelt være opbygget med materialet asbest, der er kraftigere end nye tagplader, så lige meget om de for eksempel er beskidte, kan de sagtens få en tagrensning og maling og slutte med at blive så smukke som nye tagplader.

Idet et tag bliver istandsat, bliver det først gennemset for samtlige skader, hvorefter det repareres. Derefter skal dit tag have ordnet en tagrensning, hvor det allerførst vaskes, og så renses det grundigt med en børste, ikke blot på selve tagpladerne, men derudover i overlapningerne plus i alle kanter. Taget skal så skylles efter, og så er alt snavs fjernet, hvorefter taget modtager en algebehandling for at forebygge mere begroning. Nu er taget forberedt til maling.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>