Lidt om gemalens spritnye job med oliemotorer, hydraulikmotor, reparation hydrauliske cylindre, kraneftersyn og lynkoblinger

Gemalen har fundet fuldtids job ved et talentfyldt foretagende, som beskæftiger sig med kraneftersyn, reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger, hydraulikmotor og oliemotorer. Mike er temmelig ny i faget og han har ikk det store kendskab til lynkoblinger, kraneftersyn, oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre og hydraulikmotor endnu. Men frøkenen her kan fortolke på ham, at dem han arbejder med virker virkelig tiltalende og totalt talentfulde. inden længe bli’r mere erfaren, således at han kan assistere klienterne.

Personligt ved jeg (selv sagt) ikke en skid om hydraulikmotor, reparation hydrauliske cylindre, lynkoblinger, kraneftersyn og oliemotorer. Kraneftersyn er det måske muligt at gætte mig til hvad er. Noget med at tjekke, at en kran funker og ik pludselig kan falde sammen eller noget lignende. Reparation hydraulisk cylinder, lynkoblinger og hydraulikmotor aner jeg på den anden side ikke hvad er. Oliemotorer kender jeg egentligt især fra farfars båd og varmefyr. Industrielt brug – no clue.

Mjaa det er nok ikke moi, min gemal nyder at debattere med mht oliemotorer, reparation hydrauliske cylindre, hydraulikmotor, kraneftersyn og lynkoblinger. Men jeg er mere erfaren med at begynde på en ny jobsituation, så det samtaler jeg og manden om.