Kortholder til ID kort

Skal du kreere ID kort med en kortprinter plus få en kortholder? Såfremt du har behov for at få printet nye plastikkort, så kan vi hjælpe dig. Lang tids erfaring betyder, at vi kun udvælger de bedste produkter, og naturligvis leverer vi den bedste service på markedet. For eksempel giver vi dig en gratis kortholder. Vi udfører enhver opgave professionelt og til tiden, præcis som vi har gjort de foregående 50 år. Derfor kan du med ro i sindet vælge os når du skal have lavet dine plastkort.

Du får en fejlfri farvegengivelse med card printer fra os. Samtlige print, lige fra det første til det sidste, er sikret en høj kvalitet. Med et farvebånd fra os bliver tekst og magnetstribe printet i knivskarp kvalitet, og dine kort bliver samtidig beskyttet mod misfarvning og slitage ved hjælp af et beskyttende lag, som lægges på alle print af farvebåndet. Du ender altså med at spare penge, når du køber et af vores farvebånd, da kvaliteten og holdbarheden er de fleste andre farvebånd på markedet overlegen. Du kan printe plastkort med utrolig flot farvegengivelse og professionelt look, med farvebånd fra os.

Der er nærmest endeløse valgmuligheder, og det er op til dig hvorvidt der skal printes i sort/hvid eller farver og om der skal tilføjes logo, billede eller magnetstribe. Vi kan med garanti også finde den rigtige løsning til dig. På det punkt har vi flere års erfaring. Ligegyldig hvilken type og størrelse af opgave der er tale om, kan du stole trygt på, at en kortprinter med et af vores mange farvebånd kan klare jobbet. En fleksibel tilgang til tingene, betyder at vi gerne løser både små og store opgaver. Således kan vi også tilpasse og ændre i et projekt, efter det er iværksat. Skal du have printet plastkort, kommer vi selvfølgelig gerne med et professionelt og uforpligtende tilbud, og vi yder naturligvis den nødvendige rådgivning, uanset hvor i opgavens fase vi befinder os. Hos os er vi bevidste om at være til stede gennem hele projektfasen. Vi har leveret ydelser til virksomheder, kommuner, foreninger, skoler og mange flere gennem de sidste 50 år. Det betyder at vi med overvejende sandsynlighed også kan hjælpe dig. Giv os et kald, hvis du vil lære mere i forhold til kortholder, kortprinter og plastikkort.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>