Jeg vurderer at du har gasfjeder, svampegummi, gummistropper, gummiplader og kantlister hjemme

I industrien benytter man ting og sager, jeg ikk kendte, før jeg begyndte at arbejde med det selv. Derfor undrer jeg mig overhovedet ikke, hvis veninderne ikke rigtig synes, at de har hørt om svampegummi, gasfjeder, kantlister [https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/kantlister/], gummiplader [https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/kinagummiplader/] og gummistropper [https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/gummistropper/].

Mange af de ting, jeg har nævnt er helt bestemt også noget, vi gør brug af i hverdagen. Gummiplader er handy at have anbragt nederst bilen, hvor folk har deres fødder. Og en gasfjeder er en del af barstolen i dit hjem eller på diskoteket. Gummistropper anvender du fra tid til anden nede i metroen, så du ikk skvatter, hvis du er stående i en mængde af medpassagerer. Kantlister har du sikkert en del områder i huset. Eksempelvis langs panelerne i køkkenet, for så kommer der ikk snavs ind. Svampegummi gør man brug af omkring fx vinduer, døre og skabe. Svampegummi er faktisk den kantliste, som er mest benyttet ved behov for tætning.

Hermed kender I læsere noget mere vedrørende, hvordan I ubevidst ser og bruger gummistropper, svampegummi, gasfjeder, gummiplader og kantlister ret jævnligt i løbet af en almindelig dagligdag. Og en overfladisk viden om gummistropper, gummiplader, svampegummi, gasfjeder og kantlister er i de fleste tilfælde fint nok for flertallet.