Fordele, ulemper og andre overvejelser vedrørende parketgulv, laminatgulv, gulvtæpper og trægulv

Idag kommer I endnu engang til at, vores planer når det gælder husprojektet.

I mit og mandens blivende istandssættelsesprojekt med at rive ned og restaurere vores gamle murermestervilla skal vi snart beslutte os for gulve til villaen.. Vi hælder nok umiddelbart et trægulv » gulvlageret.dk/traegulve-1,, men vi læste om at så skal vi både overvælge det vidst nok halvdyre parketgulv » gulvlageret.dk/traegulve-1/haro-155,, det billigere laminatgulv, og hvorvidt vi eksempelvis går efter gulvtæpper » gulvlageret.dk/taepper-13/danfloor-103, ved sengen, hvor vi vil rende på bare fødder.

Manden og mig bliver klogere på husrenovering og nybebyggelse med dette husprojekt. Forinden min mand og jeg var kommet til tanker vedrørende gulve, så har vi bare tænkt trægulv som vi var samstemmige i. Men et trægulv er sandelig ik bare et trægulv. Nej da det kan købes som massivt trægulv, parketgulv eller laminatgulv. Shit alle de valg

Mellem manden og mig har der længe været enstemning omkring at parketgulv placeret i fiskebensmønstre er vanvittigt æstetisk men samtidig kostbart. Men derimod har parketgulv god slidstyrke og til at slibe ned. Mange gange slibning kan man vidst ikk lige så nemt hvis man har laminatgulv, som tillige kan være en kende falsk at se på. Derimod kan du nemt montere et laminatgulv uden forarbejde oven på vores eksisterende gulv og denne type skal ikk have sæbebehandling. Desforuden er sådan et laminatgulv praktisk at vedligeholde. Tjoeh. Jeg kunne sandsynligvis spørge om vennernes erfaring med gulvtæpper, trægulv, laminatgulv og parketgulv.

Vi har venner der foreslår os at tilstræbe et mere industrielt gulv og knytte looket med varme og bløde gulvtæpper. Det er eventuelt ikke særligt formålstjenligt med gulvtæpper, hvis nu vi snart måske har købt en bomuldshund. Man kan på den anden side begrunde at gulvtæpper er rart og blødt ved sengen. Når man gør det sådan kan man både have parketgulv eller trægulv med gulvtæpper.