Fødselsdag, lagkage, hegnsstolper og havelåger

Manden ser i øjeblikket ikke ud til at ku’ fokusere på andet end hegnsstolper (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegnstolper) og havelåger (http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havelaager), imens jeg tuller rundt & tænker på vores yngstes fødselsdagsfest for børnehaven med valg af lagkage plus boller. Arhmenaltså. Jeg og min kæresten ska’ til at have ændre det nedslidte gitterværk, og arbejdet kræver nye hegnsstolper og at jeg og ham er nødt til at vælge ml mange forskelligartede havelåger. Det er fair nok men kan projekt hegnsstoler ikke lige være på standby til fødselsdagen, hvor ham og jeg får femogtyve glade unger på visit, er klaret? Det tænker jeg bliver ganske anspændt at bøvle med på egen hånd.

Vi har snakket hvorvidt vi skal have en ekstra høj låge, og der opdagede kæresten flere lækre havelåger, som mindsandten har lås. Sådan noget er dejligt, for manden og mig har hus et sted, hvor der har været adskillige indbrudsforsøg.

Selv har jeg ikke tænkt over min type i havelåger og hegnsstolper. Hegnsstolper og havelåger har bare været noget, der var der, der hvor jeg da jeg var lille pige har haft barndomshjem. Men nu har vi selv hus og må tage bestik af sådan noget. Manden har fundet nogle snilde virksomheder online men han ønsker ikke selv at beslutte sig for hegnsstolper af træ eller aluminium. Personligt er jeg sandsynligvis tilhænger af træ, meen alu-hegnsstolper er vidst mere robuste?

Straks at ungerne er blevet underholdt med lege og maraboulagkage, så skal kæresten og mig i fællesskab bestille havelåger og hegnsstolper. Hvis det ikke sker hurtigt så tror jeg ikke, at travle jeg slipper udenom kærestens snakkeri vedrørende hegnsstolper i alu versus træ, havelåger med lås og andre haveplaner.