Energimærkning – Hvad betyder det?

Jeg holder øje med 1 nyt hus med den bedst mulige energimærkning. Det forekommer at være vanskeligt at købe et hus af ældre årgang, som får energimærke A. Den omtalte skala går i grunden fra A til G, og det er noget med, at samtlige boliger bygget efter 2010 er forpligtet til at være med energimærke A. Det er loven. Påfundet er i grunden i orden, især fordi det er væsentligt at mindske energiforbruget, dog kender jeg ikke selve skalaen så godt, og jeg er derfor ikke klar over hvorvidt det er okay el. 100% tomhovedet at investere i en bygning inkluderet energimærkning C eller D. Jeg kom netop til at forelske mig i et hus med energimærkning D, men min bedre halvdel tror, at det vil forekomme at være en dum handling at købe huset. Vi søger faktisk oftest efter hjem der er mere eller mindre moderne, men prisen er jo bare mega betydningsfuldt for vores købsmuligheder. Således er vi højst sandsynligt nødsaget til at gå på kompromis & så købe en ejerlejlighed el. hus, der er blevet tildelt energimærkning C.

Energimærkning er i og for sig en virkelig genial skala for 1.gangskøbere. Er man køber kan det jo være svært at se ind bag husets mure, vægge & loft, når man som oftest forholdsvist kun nærer interesse for haven, antal rum og køkkenets tilstand. Det forekommer at være dér energimærkning simpelthen er den mest geniale størrelse. Ét symbol, som giver og fortæller et signal vedrørende bygningens månedlige energiforbrug. 1 konkret tegn & én enkelt pris – det regnestykke er sådan set noget, man er i stand til at forstå!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>