En trailer er nyttig plus god i en hel del øjemed

I min ungdom forestillede jeg mig at købe en lynhurtig sportsbil, som jeg kunne fræse af sted i på motorvejene. Efter at have fået familie, er jeg dog godt tilfreds med, at jeg i stedet traf det valg at investere i en robust familiebil m. 5 døre, for det ville godt nok være belastende at være nødsaget til at bringe småkravlet rundt i en Ferrari! Engang imellem har jeg imidlertid fortsat været udsat for problemer m. pladsmangelFor eksempel i forbindelse med at vi har været på shoppetur i Bolia og handlet nogle havemøbler, der skulle fragtes med hjem. Den problemstilling er imidlertid ude af verden nu, eftersom min hustru og jeg har truffet den beslutning at investere i en trailer.

En trailer er enormt praktisk og kan egentlig anvendes til vanvittigt mange forskelligartede formål. Jeg har opdaget, at det ej kun er i forbindelse med fragt af møbler, at den finder anvendelse. Hvis en af ungerne skal fragtes fra skole sammen med cyklen, er det nemlig væsentligt nemmere at smide den op i traileren i stedet for at være nødt til at binde den fast på øsen. Når vi har haft behov for at køre på genbrugspladsen, har det også føltes enormt ubesværligt at placere skraldet i traileren. Tidligere skulle vi nemlig køre adskillige omgange for at kunne få alting med.

Jeg er af disse grunde meget begejstret for at være indehaver af en trailer. Faktisk er det en af de bedste investeringer, jeg nogensinde har gjort, & jeg kan simpelthen ikke sætte mig ind i, at det overhovedet er lykkedes for os at undvære en trailer…!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>