En sportsefterskole og idrætsefterskole og efterskole; fitness giver dig al den aktivitet, som du mangler i din hverdag

Hvad siger du til en efterskole i Midtjylland? Forrige år gik jeg også på efterskole dér, jeg tror, det var det dejligste år nogensinde! En efterskole – Midtjylland har alt, hvad man har brug for. Min efterskole var det, man kalder en sports-/idrætsefterskole, det betyder efterskole – fitness plus en efterskole med et stort udvalg af sportsgrene. Det var eksempelvis en efterskole; boksning og fodbold med mere. Det var tilmed en efterskole – dans og musik samt en efterskole med design. Det, som jeg kunne lide mest, var, at det var en efterskole med adventure.

Jeg vil gerne fortælle mere om min skoles goder, og disse havde min efterskole i Midtjylland mange af. Naturligvis havde den de nødvendige, boglige fag, men desuden havde den mange fag, som du selv kunne tilvælge. Idet det var en idræts-/sportsefterskole, motionerede man næsten hver dag. Til slut kunne jeg egentlig ikke gøre tilstrækkeligt med motion, og derfor var det jo ret dejligt, at det tilmed var en efterskole; fitness. En idræts- og sportsefterskole og efterskole – fitness er belejlig for dig, såfremt du mangler mere energi og kunne tænke dig at blive mere frisk og sund og sidst men ikke mindst glad.

Jeg er skør med de fleste idrætsgrene, og siden min skole var en efterskole: boksning, efterskole: fodbold og efterskole; basketball og så videre, kunne jeg lave så meget sport, jeg havde lyst til. Det var samtidig en efterskole: dans, og alvorligt talt endte jeg med at blive begejstret over at danse. En efterskole med basketball, efterskole – boksning, en efterskole – fodbold samt en efterskole med dans er rigtig til dig, såfremt du godt kunne tænke dig at gøre forskellige slags genrer inden for sport, og hvis du er skør med sport samt at have det morsomt i selskab med vennerne/veninderne.

På min skole lærte jeg at spille en masse instrumenter, fordi det derudover var en efterskole – musik, hvilket var rigtig medrivende. Tilmed blev jeg oplært i at designe samt sy tøj, for det var nemlig en efterskole; design. En efterskole – musik og en efterskole – design er belejlig for dig, såfremt du meget godt kan lide at bruge din tid på en masse aktiviteter, eventuelt noget som du ej har gjort før, samt hvis du har lyst til at hygge dig sammen med vennerne.

Nu vil jeg godt nævne det, jeg var gladest for ved min skole. Efterskolen var en efterskole – adventure. Vi lavede mange aktiviteter udendørs, hvilket nu og da godt kunne være udfordrende, men virkelig fedt! F.eks. prøvede jeg at klatre, sejle i floden + leve ude i skoven. En efterskole med adventure vil være belejlig for dig, hvis du er virkelig henrykt for at udfordre dig selv. Oplevelserne inden for adventure gjorde vores sammenhold på skolen stærkere.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>