Bureau med outplacement, Odense var en stor hjælp

Det var nogle hvileløse uger på arbejdet her i Odense! Jeg benyttede først outplacement, Odense, og så vikarbureau Odense og til slut rekruttering – Odense.

Det var en nødvendighed at fyre en kollega i begyndelsen af denne måned, hvilket var rimelig svært for vedkommende og derudover også mig. Glædeligvis fik vi begge to hjælp af outplacement – Odense gennem hele processen . Outplacement – Odense hjalp først mig med selve opsigelsessamtalen og derefter min kollega med at skaffe et nyt job.

Allerede nogle dage efter kom en anden medarbejder og fortalte, at vedkommende havde brug for orlov, men at jeg evt. kunne kontakte et vikarbureau, Odense. Det gjorde mig lidt tvær, for det er nemlig en af mine bedste medarbejdere. Et stykke tid efter fik jeg dermed fat i et vikarbureau – Odense, der omgående ville begynde på at skaffe en vikar, der kunne erstatte min medarbejder.

I sidste uge startede jeg med rekruttering i Odense for at finde en ny medarbejder til at arbejde for mig som erstatning for den afskedigede medarbejder. Jeg begyndte på rekruttering – Odense ved at skrive en god beskrivelse af arbejdet, og til sidst gik jagten i gang sammen med rekrutteringsselskabet. Jeg finder vel snart den rigtige kandidat.