Book underholdning, hvis du skal holde fødselsdag

Såfremt du skal holde fødselsdag, så book stand up. Jeg er lige startet som eventmager på egen hånd, så herfor administrerer jeg bookingen af meget forskellig musik og underholdning. Det gælder events med book livemusik og stand up. Men det er et benhårdt felt at bane sig vej ind i, og med denne grund efterspørger jeg alle mine venner assistance. For modsat vil jeg antageligt ikke tjene moneter tilstrækkeligt til at få overskud på betalingsbalancen. Det handler om at få en fod inden for på feltet inden for området m. book livemusik. Min store drøm er, at hver gang nogen påtænker eller gennemfører en søgning på Google på for eksempel book stand up, da er jeg det naturlige valg. Jeg begyndte med at få en berøringsflade til adskillige kunstnere. Jeg udfrittede dem, om jeg måtte få lov til at formidle bookingen af dem og anden livemusik. Der var klart nok nogle, hvilke der sagde nej, og af denne grund har der været en stor del arbejdsbyrder samt svipsere i den forbindelse. Dog adspurgte jeg hver enkel, om ikke de ville have, at det er deres kunstner- eller bandnavn, der var på alles læber, idet folk sagde book livemusik. Og det var som regel altid et overbevisende argument. Derved hentede jeg mange artister i hus. Uafladeligt vil jeg glæde mig over, at du og andre spreder underretningen om mit firma med bookingen af livemusik til alle bekendte. Jeg drømmer jo om være skelsættende som iværksætter.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>