Bliv bedre til fodbold, fitness eller boksning på vores idrætsefterskole

Vores efterskole i Midtjylland har med garanti noget for enhver smag. Det er nemlig en mangfoldig skole, der byder på et bredt udvalg af varierende studielinjer, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en idrætsefterskole, og vægten lægges af denne grund selvfølgelig på forskellige sportsgrene. Det er derfor blandt andet muligt at vælge flere forskellige grene af sport som eksempelvis boksning, fitness og fodbold. Efterskolen kan dog også meget mere end bare sport og idræt. Med de fantastiske omgivelser lægger sportsefterskolen nemlig også op til, at du i løbet af dit ophold kan prøve kræfter med sjove og aktive fokusfag – for eksempel adventure og outdoor.

Er du nærmere den kunstneriske type, har du mulighed for i stedet at fordybe dig i for eksempel musik eller design. Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et spændende og berigende år, ligegyldigt hvad du vælger at fokusere på.

Efter undervisningen på efterskolen, vil du helt sikkert – også udenfor skoletiden – få masser af oplevelser. Det vil både ske i forbindelse med de forskellige aktiviteter eleverne imellem, som du og dine kammerater selv kan finde på, men bestemt også på de studieture og rejser, som skolen arrangerer.Det sker både i form af de rejser og studieture, som skolen afholder men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du og dine kammerater finder på forskellige sociale aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sportsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig på hele to rejser. Den ene studietur har Norge som destination, og på denne rejse får de elever med outdoor som linjefag, chancen for at overnatte ude i vildmarken. Den anden af de to rejser går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Denne studietur er det tilmed efterskolens elever på Europalinjen, der står for at tilrettelægge. På Europalinjen har de nemlig fokus på planlægningen af rejser.

Selvom efterskolen officielt er en en sportsefterskole i Midtjylland, skal du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde adskillige fokusfag, der interesserer dig – også hvis du ikke bryder dig om sport!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>