At vælge Fuengirola, Costa del Sol eller Torremolinos når vi skal på en afslappende rejse?

Jeg har seriøst brug for noget ferie. Min baby er forleden fyldt ni måneder og jeg har vilde behov for et styks afslappende og lang rejse til fx Costa del Sol. Vi rejser gerne så tit som muligt til alt fra halve uger til Barcelona og Prag til ugelange ophold i Papua new Guinea, ved Skagerak eller til Vegas og Los Angeles. Som følge af dette er jeg startende lost. De forrige fjorten mdr har vi sgu kun kommet afsted i vores sommerhus, så både ham og jeg er ved at være fortvivlet. Akkeja. Det er ikke så anderledes end hjemme hos os.

Nu fabler Hr. Kæreste og jeg vedr., hvorhenne der er praktisk at tulle på ferie sammen med lillefisen. Selv har jeg påtænkt Fuengirola eller Torremolinos. I det område er vi meget nær Malaga-byområdet, hvis manden går og savner et snert kultur i en større by. Og der lader til at være temmelig gemytligt kombineret med rar stedlig harmoni, skønt klima og tasty mad i Fuengirola & Torremolinos. Den udsigt ville jeg godt kunne holde ud.

Her er min kærestes forslag. Laurits taler med positive briller om Costa del sol. Han har været der som teenager, og han prøver at overbevise mig om, hvordan Costa del sol har meget flere oplevelser at byde på end Fuengirola og Torremolinos. Selv har jeg ikke ferieret i Torremolinos, Fuengirola og Costa del sol, og måske har han en pointe. Der er kun en kortere rejse i flyveren til Torremolinos og Fuengirola end til Costa del sol. Jeg vil starte på at udspørge veninderne med børn skal adspørges. Eller har I tips og råd?.